Yoghurt kruidendip met verse munt

Deze yoghurt kruidendip met verse munt is heerlijk bij groente uit de oven.

Wat heb je nodig voor een schaaltje  yoghurt kruidendip met verse munt van ongeveer 250 ml.:

  • 250 ml. Yoghurt (ik heb de dikke biologische yoghurt gebruikt, maar gewone kan natuurlijk ook)
  • Flinke hand verse krulpeterselie (uit de tuin)
  • Flinke hand verse bieslook (uit de tuin)
  • Een aantal blaadjes verse basilicum (uit de tuin)
  • 4 Takjes verse munt (uit de tuin)
  • Zout en peper naar smaak
  • Halve tl. Sambal

Draai alles in de keukenmachine fijn, voeg ook het zout, peper en de sambal toe. Als alle kruiden fijn genoeg zijn kan de yoghurt erdoor heen geschept worden. Let op: draai de yoghurt niet in de keukenmachine mee, dan wordt hij namelijk erg dun.

Deze yoghurt kruidendip is afgedekt maximaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Eet smakelijk!

Liefs Janneke
Gewichtsconsulente / (Sport)Voedingsadviseur

Eén gedachte over “Yoghurt kruidendip met verse munt

Geef een reactie