Eierkoeken, glutenvrij en lactosevrij

Deze eierkoeken zijn lactosevrij en glutenvrij.

Wat heb je nodig voor ongeveer 9 kleine of 6 grote eierkoeken:

  • 150 gr. Amandelmeel
  • 3 Eieren
  • 2 el. Honing
  • 1 tl. Zout
  • 1 el. Water
  • 1 tl. Bakpoeder

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng vervolgens alle ingredienten door elkaar in een kom of schaal.

Bekleed daarna een bakplaat met bakpapier en maak vervolgens met een eetlepel gelijke hoopjes beslag op de bakplaat. Druk de hoopjes beslag plat met de bolle kant van de eetlepel.

Als je de eierkoeken op de bakplaat hebt liggen, mag vervolgens de bakplaat voor 12 minuten de oven in.

De koeken goed laten afkoelen als ze klaar zijn. Bewaar deze koeken in de koelkast als ze helemaal zijn afgekoeld.

Let op; ze blijven een beetje zacht net zoals een ‘echte’ eierkoek.

Geniet ervan!

Liefs Janneke
Gewichtsconsulente / (Sport)Voedingsadviseur

 

 

Eén gedachte over “Eierkoeken, glutenvrij en lactosevrij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.