Bietenchips met gedroogde wilde tijm

Bietenchips met gedroogde wilde tijm: super lekker, gezond en easy om te maken!

Wat heb je nodig voor 2 volle bakplaten met bietenchips met gedroogde wilde tijm:

  • 4 Bieten ongekookt (wel gewassen)
  • Himalaya zout of grof Zeezout
  • Wilde tijm
  • Wat olie of 2 el. kokosolie

Verwarm nu de oven voor op 195 graden.

Snij ondertussen de bietjes met een mandoline of keukenmachine in dunne plakjes. Doe vervolgens de tijm de olie en het zout in een kom en meng dit even door elkaar. Doe daarna de bietenplakjes erbij en meng alles met je handen voorzichtig door elkaar. Let op de bietenplakjes zijn kwetsbaar!

Verdeel nu de bietenchips over de bakplaten en schuif ze in de oven voor ongeveer 60 minuten.

Je houd aan bovenstaand recept een klein schaaltje bietenchips met gedroogde wilde tijm over.

Enjoy!

Liefs Janneke
Gewichtsconsulente / (Sport)Voedingsadviseur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.