Banaan-amandel koekjes, lactosevrij

Een snel te maken banaan-amandel koekje voor bij de thee, koffie of iets anders lekkers! Ze zijn lactosevrij.

Wat heb je nodig voor ongeveer 15 banaan-amandel koekjes:

  • 3 Grote bananen of 4 kleintjes
  • 150 gr. Havermout
  • 2 el. Amandelmeel
  • 70 gr. Gehakte amandelen
  • 2 el. Honing

Verwarm eerst de oven voor op 180 graden.

Weeg ondertussen alle ingredienten af en doe ze daarna bij elkaar in een beslagkom. Prak de bananen vervolgens op een bord of in een schaaltje, en voeg de geprakte bananen daarna toe aan de ingredienten in de beslagkom.

Meng nu alles goed door elkaar en verdeel het beslag in gelijke hoopjes over een met bakpapier bedekte bakplaat. Druk de hoopjes met beslag een klein beetje plat zodat ze eruit zien als een rond koekje.

Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de banaan-amandel koekjes 18 minuten.

De banaan-amandel koekjes blijven een beetje zacht.

Bewaar ze in een afgesloten vershoudblik, het liefst in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs Janneke
Gewichtsconsulente / (Sport)Voedingsadviseur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.